Fjernvarme

Meld dig til FJR-ordningen

Midtdjurs VVS på Djursland er certificeret montør i FJR-ordningen

Fjernvarmebranchen har etableret Fjernvarmens Serviceordningen, FJR-ordningen som sikrer fjernvarme- forbrugeren en fornuftig og kvalitetssikret varmeøkonomi.

Midtdjurs VVS er med i denne ordning som autoriseret fjernvarmemontør, og vi kan derfor sikre, at du opnår den ønskede varmekomfort med mindst muligt energiforbrug. Befinder du dig på Djursland herunder f.eks. Syddjurs kommer vi gerne forbi og giver dig et tilbud.

Dit fjernvarmeanlæg er en moderne teknisk installation, der både består af elektronisk og mekaniske komponenter. Derfor sker der løbende slid på anlægget, hvilket på sigt vil medføre at for meget energi går til spilde. Resultatet heraf er, at du får en højere varmeregning og at du belaster miljøet unødvendigt.

Hvis dit fjernvarmesystem aldrig er blevet tjekket, er det en god ide at få det gjort – der kan være mange penge at spare.

Hvis du tilmelder dig FJR-ordningen, vil vi som professionel certificeret montør give dit fjernvarmeanlæg et serviceeftersyn på fjernvarmeanlæggets driftstilstand og funktion. Det gør vi ca. hvert andet år.

Derudover giver vi et hovedeftersyn ca. hvert 6 år, hvor der, hos den enkelte kunde, vil blive lavet en nøje gennemgang af alle installationer, der har med varme og varmt brugsvand at gøre.

Således opnår du fjernvarme uden bekymringer, en mindre varmeregning og løbende vedligeholdelse og forbedringer på dit fjernvarmeanlæg.

Du er meget velkommen til at ringe og få en uforpligtigende snak om dit fjernvarmesystem. Vi servicerer hele Djursland og Syddjurs.

Skal du bruge et godt tilbud?

Så kontakt os via informationen her eller brug kontaktformularen. Vi bestræber os på at besvare dig så hurtigt som muligt.